Image

Lokalnytt lanseras i ytterligare en region

Sverige Lokalnytt har funnits i Stockholm, Göteborg och Öresund i många år. Nyligen lanserades magasinet även i Östergötland. Nu tar man ett fast grepp om Uppsala.
Publicerad den 12 April 2012
Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson med det allra första numret av Lokalnytts Uppsala-magasin i händerna. Foto: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson med det allra första numret av Lokalnytts Uppsala-magasin i händerna. Foto: Emma Granberg.

Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt har framgångsrikt bevakat den kommersiella hyresmarknaden i 16 år. Magasinet finns i Stockholm, Göteborg, Öresund och sedan i februari i år även i Östergötland. Från och med nu finns Lokalnytt även med en Uppsala-edition.

- Vi ser väldigt positivt på vår etablering i Uppsala, och ser fram emot många år av framgångsrikt samarbete med alla aktörer i Uppsala, säger Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson.

Relaterade artiklar

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige