Image

Letar ankarhyresgäster på Mapic

Event MAPIC Kenneth Christensen, Dominika Andrae och Sofia Petzelius på Optimal har en solklar målsättning med sitt besök på Mapic i år – ankarhyresgäster till Atollen i Jönköping.
Publicerad den 16 November 2012
Kenneth Christensen, Dominika Andrae och Sofia Petzelius. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Kenneth Christensen, Dominika Andrae och Sofia Petzelius. Foto: Eddie Ekberg.

I somras fick Optimal i uppdrag att hyra ut projektet Atollen i Jönköping, tillsammans med Quadrent. Atollen består av tre nya kvarter i Jönköpings city med totalt 13 000 kvadratmeter kommersiell yta bestående av detaljhandel, caféer och restauranger. Så när Optimal nu är på Mapic har de ett väldigt tydligt mål.

- Det hade ju varit suveränt att sätta en stor internationell ankarhyresgäst till Atollen i Jönköping, säger Kenneth Christensen.

Han nämner till exempel Zara som en önskvärd hyresgäst.
- Jag tror att vi kommer att sätta ett par stycken sådana hyresgäster här på Mapic, säger Dominika Andrae.

Dessutom har de ett par stycken potentiella nya uppdragsgivare på gång nere på Mapic.
Atollen ägs av Ekblads, Corallen, HSB Göta och Jönköpings kommun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Castellums aktieägare sitter i en guldsits"

Bolag Castellum redovisade en oväntat stark nettouthyrning under avslutningen av 2020 och vd:n Henrik Saxborn tycker det vittnar om en stor motståndskraft på den nordiska kontorsmarknaden. För Fastighetssverige berättar han mer om bolagets starka bokslut, hur han ser på konkurrensen kring Entra och varför Castellums aktieägare är i ett guldläge oavsett om Entra-affären slutförs eller inte.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY