Image

Leksaksflaggskepp till Emporia

Uthyrning Leksakskedjan Hamleys öppnar sin första svenska butik i Steen & Ströms Emporia i Malmö.
Publicerad den 2 Mars 2012

Hamleys har sedan tidigare elva flaggskeppsbutiker runt om i världen.

- Vi valde Emporia på grund av dess unika koncept och vår gemensamma idé om shoppingupplevelse. Hamleys är mer än en leksaksaffär – det är en plats för lek och underhållning för barn i alla åldrar. Vi vill skapa en sagovärld på Emporia, säger Nigel Wheatley, head of retail and marketing på Hamleys.

Hamleys grundades i England 1760 av William Hamley som drömde om att öppna världens bästa leksaksaffär. Butiken på Regent Street är i dag ett av Londons kända landmärken. På Emporia kommer Hamleys att bli 1 266 kvadratmeter stort.

- Med Emporia strävar vi efter att skapa en butiksmix där alla shoppingbehov kan tillgodoses - från det vardagliga till det lilla extra. Alla besökare, oavsett ärende, ska åka från Emporia med uppdrag väl utfört och med en unik upplevelse bagaget, säger Anders Malmgren på Emporia.

Emporia öppnar i oktober 2012.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige