Image
Emporia.
Emporia. Bild: Steen& Ström.

Capgemini väljer Emporia

Uthyrning Capgemini flyttar sitt regionkontor i centrala Malmö till Emporia i Hyllie. Ytan är på 1 500 kvadratmeter och ligger på översta planet i kontorshuset. Inflyttning beräknas ske 1 januari 2014.
Publicerad den 20 Februari 2013
Emporia. Bild: Steen& Ström.
Emporia.

Sedan tidigare är Lantmäteriet och Kuehne & Nagel hyresgäster och den 1 mars 2013 flyttar Viktväktarna in i sina nya lokaler på Emporia.

Kontorsdelen på Emporia omfattar cirka 10 000 kvadratmeter och ligger i direkt anslutning till köpcentrumet. Läget är enastående ur kommunikationssynpunkt och utsikten hänförande med Öresundsbron och Danmark i bakgrunden. Hyresgästerna har förutom direkt anslutning till Skandinaviens främsta köpcentrum också tillgång till den världsunika 26 000 kvadratmeter stora takparken.

Med fler än 120 000 anställda i 40 länder är Capgemini en av världens främsta leverantörer av management-, teknik- och outsourcingtjänster. I Sverige finns cirka 2 500 anställda, fördelat på nio olika kontor.

- För oss är kontorshuset på Emporia perfekt. Det fantastiska läget i Hyllie och en växande Öresundsregion med kommunikationer och service i världsklass gjorde valet ganska enkelt, säger Ulf Lindström, kontorsansvarig på Capgemini.

Steen & Ström samarbetar med Komfast i uthyrningsarbetet för kontorsdelen på Emporia och kan erbjuda kontor från 250 kvadratmeter och uppåt. Intresset för kontor i det nya och spännande Hyllieområdet har ökat kraftigt sedan öppningen av köpcentrumet i slutet av oktober.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige