Image

Kungsleden hyr ut till Lernia i Kista

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med Lernia Utbildning AB i fastigheten Keflavik 1 i Kista.
Publicerad den 29 December 2015
Kungsleden hyr ut i fastigheten Keflavik 1. Bild: Kungsleden
Kungsleden hyr ut i fastigheten Keflavik 1.

Kontorsfastigheten Keflavik 1 ingår i Kungsledens Kistakluster, med tillgänglighet till bland annat Kista Galleria, restauranger och kaféer samt tunnelbana och pendeltåg. I och med uthyrningen till utbildningsbolaget Lernia ökar uthyrningsgraden i Keflavik 1 till 86 procent.

– Det är glädjande att kunna välkomna Lernia till Kungsledens fastighet Keflavik i Kista. Lernia är ett stort och professionellt bolag med många duktiga medarbetare som nu flyttar in i lokaler som passar deras behov väl. Att snabbt kunna erbjuda lokaler till verksamheter med skilda behov visar på styrkan med vår klusterstrategi, säger Christofer Elg, förvaltare på Kungsleden.

– För både kunder och medarbetare är det viktigt med lokaler som är tillgängliga, trivsamma och flexibla. Kungsledens lokaler i Keflavik uppfyller dessa krav med närhet till Kista Galleria och kommunikationer, men även i hur lokalerna är utformade. Vi ser nu fram emot att utveckla vår Kistaverksamhet tillsammans med våra medarbetare och vår hyresvärd, säger Liselott Mannberg, lokalsamordnare på Lernia AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige