Image

Kungsleden hyr ut till Regus i Kista

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med Regus i fastigheten Färöarna 3 i Kista. Avtalet innebär att Regus etablerar sitt första kontorshotell i Kista.
Publicerad den 21 Januari 2016
Annons
Image
Regus etablerar sitt första kontorshotell i Kista. Bild: Kungsleden
Regus etablerar sitt första kontorshotell i Kista.

Kungsleden AB har tecknat ett avtal med den globala kontorshotelloperatören Regus som hyr knappt 1 500 kvadratmeter i fastigheten Färöarna 3, mer känd som KistaOne, i centrala Kista. Regus verksamhet väntas vara igång under första kvartalet 2016.

Hyresavtalet innebär att Regus öppnar sitt första kontorshotell i Kista där de kan erbjuda lokaler för företag att hyra antingen under några minuter eller under flera år.

– Vi är oerhört glada att få välkomna Regus till vår fastighet KistaOne. Efterfrågan från mindre verksamheter som söker attraktiva och moderna kontor under kortare perioder är stort i Kista, vilket gör att Regus verksamhet blir ett viktigt tillskott i KistaOne, säger Sven Stork, regionchef på Kungsleden.

Efter inflytt blir Regus granne med övriga hyresgäster såsom Enea Data, Aco Hud, Tele 2 och Swedbank.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige