Image

Kungsleden förstärker inom transaktion och värdering

Karriär Kungsleden AB rekryterar Johan Denell och Jacob Holmquist samt utser Andreas Norberg till Senior Investment Manager.
Publicerad den 9 December 2014
Johan Denell. Bild: Kungsleden
Johan Denell. Jacob Holmquist. Bild: Kungsleden
Jacob Holmquist. Andreas Norberg. Bild: Kungsleden
Andreas Norberg.

Johan Denell har rekryterats som Senior Investment Manager. Johan Denell har lång erfarenhet och bred kompentens från både svensk och internationell fastighetsmarknad och kommer närmast från egen konsultverksamhet. Han har tidigare haft ledande befattningar hos bland annat Ektornet/Swedbank, Hypo Real Estate, Diligentia och Skandia Fastighet. Han kommer bland annat arbeta med att konkretisera den strategiska inriktningen för såväl förvärv som försäljningar.

Vidare har Jacob Holmquist rekryterats som fastighetsvärderare. Han är civilingenjör från LTH och har arbetat med fastighetsvärdering, investeringsanalys och transaktioner i 14 år. Han kommer närmast från DTZ där han varit Associate Director och har tidigare arbetat på Aberdeen Property Investors och Newsec Advice. Han är auktoriserad fastighetsvärderare och MRICS (Member of Rics) och kommer att ansvara för värdering av Kungsledens fastighetsbestånd.

Andreas Norberg har under hösten utsetts till Senior Investment Manager. Andreas har lång erfarenhet av fastighetstransaktioner och har arbetat åtta år inom CBRE innan han för fyra år sedan kom till Kungsleden. Andreas Norberg kommer i sin nya roll ha ett operativt affärsansvar för transaktioner som syftar till att optimera fastighetsportföljen.

- Som långsiktig fastighetsägare kommer vi vara fortsatt aktiva på transaktionsmarknaden och lägga mycket fokus på analys, värdering och investeringsbedömning. Vi har därför beslutat att genomföra denna organisationsförändring och förstärka teamet med ytterligare två seniora medarbetare, säger Ylva Sarby Westman, transaktionschef på Kungsleden.

- Andreas Norberg, Johan Denell och Jacob Holmquist utgör tillsammans med övriga medarbetare inom transaktionsavdelningen ett riktigt dream team i det fortsatta arbetet med att optimera vår fastighetsportfölj och förverkliga det nya Kungsleden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige