Image
Klövern hyr ut 1800 kvadratmeter i Kungsporten i Uppsala.
Klövern hyr ut 1800 kvadratmeter i Kungsporten i Uppsala. Bild: Klövern

Klövern tecknar nytt hyresavtal med Lärande i Uppsala

Uthyrning Klövern har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Lärande i Sverige AB avseende cirka 1 800 kvadratmeter utbildningslokaler i området Boländerna i Uppsala.
Publicerad den 3 December 2019
Annons
Image

Inflyttning i fastigheten Boländerna 33:2 (Kungsporten) beräknas ske i juni 2020.

– Vi tycker det är både roligt och spännande att få vara den som hjälper Lärande att samla Realgymnasiet i Uppsalas utbildningar under ett tak i nya ändamålsenliga lokaler. Kungsporten erbjuder ett tillgängligt läge med en fantastisk, lummig innergård samtidigt som skolverksamheten kompletterar Klöverns befintliga hyresgästmix, säger Jessica Wallström, kommersiell fastighetsförvaltare på Klövern Uppsala.

– Det är mycket glädjande att vi har nya lokaler i Uppsala. Det här är slutet av en längre period av lokalsök där vi äntligen nått i mål. Det bidrar till att vi nu samlar hela vår verksamhet i samma fastighet på ett och samma plan. Klövern har varit en trygg partner genom hela processen och tillsammans har vi nu tecknat ett avtal som ger Lärande möjlighet att växa i en av Sveriges största städer, säger Fredrik Ljung, fastighetschef på Lärande i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY