Image
Klövern tecknar ett nytt hyresavtal med Smartoptics.
Klövern tecknar ett nytt hyresavtal med Smartoptics. Bild: Klövern

Klövern tecknar ett nytt hyresavtal i Kista

Uthyrning Klövern har tecknat ett femårigt hyresavtal med Smartoptics avseende cirka 1 400 kvadratmeter kontor i fastigheten Helgafjäll 5 intill Kistamässan. Tillträde är planerad till 1 april 2021.
Publicerad den 25 Augusti 2020

Smartoptics tillhandahåller innovativa optiska nätverkslösningar och enheter för öppna nätverk. Bolaget är inne i en stark expansionsfas och behöver större lokaler både för produktutveckling och produktion. De nya lokalerna möter Smartoptics högt ställda krav och ger utrymme för fortsatt tillväxt.
– Vi är glada och stolta över att Smartoptics har valt Klövern som samarbetspartner för deras kommande omlokalisering i Kista. Fastigheten är centralt belägen intill Victoria Tower, Klövern Padelcenter, hotell och restauranger. Med ett roligt och givande samarbete ser vi fram emot att tillsammans skapa en lokal från grunden som har en effektiv och hållbar miljö för Smartoptics verksamhet och medarbetare, säger Klöverns projektledare Sandra Slydal Thomassen och uthyrare Gabrielle Hemmerlind.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige