Image

Klövern hyr ut i Kista och Västerås

Uthyrning Klövern AB har tecknat tre långa hyresavtal i Kista och Västerås. Det sammanlagda kontraktsvärdet för uthyrningarna uppgår till 118 miljoner kronor.
Publicerad den 1 Mars 2012

I Kista har Klövern tecknat ett nytt sjuårigt hyresavtal med Event Design Group omfattande 4 700 kvadratmeter höglager, kontor samt produktion i fastigheten Geysir 2, på Österögatan i Kista. Bolaget flyttar in 1 mars 2012. Bellman & Partners förmedlade affären.

I Västerås har Klövern signat ett tioårigt hyresavtal med det finska företaget Sarlin samt ett nytt sjuårigt avtal med den befintliga hyresgästen Mälarenergi. Sarlin kommer att hyra 4 700 kvadratmeter, varav cirka 3 700 kvadratmeter industrilokaler och resten kontor, i fastigheten Kryssen 4 på Regattagatan i Västerås.

Sarlin, som jobbar med gas och brännarteknik samt konstruerar, säljer och utför service på industriugnar, väljer att flytta hela sin produktion till Sverige i maj.

Uthyrningen till Mälarenergi innebär att hyresgästen stannar kvar i befintliga lokaler i ytterligare sju år från och med 1 januari 2013. Mälarenergis lokaler ligger i fastigheten Gustavsvik 13 på Sjöhagsvägen i Västerås. Av den totala ytan på cirka 10 000 kvadratmeter utgörs hälften vardera av kontor och lager.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige