Image

Klart för byggstart av BRF Steget i Tyresö

Bygg/Arkitektur Beslut om igångsättning av Riksbyggens projekt BRF Steget i Norra Tyresö centrum har nu tagits. Entreprenadavtal har skrivits med JM Entreprenad och det första spadtaget är planerat att ske i slutet av maj.
Publicerad den 29 Mars 2017
Klart för byggstart av BRF Steget i Tyresö. Bild: Riksbyggen
Klart för byggstart av BRF Steget i Tyresö.

– Försäljningen har fått en flygande start. Sedan säljstarten i slutet av januari är över 75 procent av alla lägenheter redan sålda. Utöver det är ett antal lägenheter reserverade och faktum är att bara två lägenheter är lediga i dagsläget, säger Veronica Persson, sälj- och marknadsansvarig för BRF Steget, Riksbyggen.

I bästa läge i Norra Tyresö centrum bygger Riksbyggen 72 bostadsrätter med flexibla planlösningar så att köparna själva kan välja hur deras lägenhet kommer att se ut. På taket blir det två gemensamma terrasser och ett ”fjärilshotell”. Riksbyggen har fått igångsättningstillstånd för BRF Steget som är den första flera planerade etapper i Norra Tyresö Centrum.

– Den stora efterfrågan för lägenheterna i Brf Steget bådar gott inför de kommande etapperna. Där kommer vi att bygga lägenheter för både små och stora familjer, liksom vårt seniorkoncept Bonum, säger Veronica Persson.

Riksbyggen har nu skrivit entreprenadavtal med JM Entreprenad. Till bostäderna kommer det även att finnas parkeringar i ett gemensamt garage som Riksbyggen delar tillsammans med två andra byggherrar, Småa och Botrygg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige