Image
Sollentuna.

JM Entreprenad säljer i Sollentuna

Transaktioner JM Entreprenad har avtalat om försäljning av fastigheten Eldhavet 1.


Peter Neuberg blir ny vd för Sehed Byggmästargruppen.

Så ska JM-profilen utveckla Sehed

Karriär Peter Neuberg berättar för Fastighetssverige varför han lämnar JM för vd-stolen på snabbväxande Sehed Byggmästargruppen.


JM får ingen lönsamhet i husverksamheten.

Därför skrotar JM husverksamheten

Bolag JM:s vd Johan Skoglund berättar varför bolaget är kvar i startgroparna byggåret 2019 och varför man lägger ner sin husverksamhet.


Riksbyggen ingår samarbetsavtal med JM

Bygg/Arkitektur Riksbyggen och JM Entreprenad har ingått ett femårigt samarbetsavtal för nyproduktion av bostäder i Stockholms län. Syftet med avtalet är ökad effektivitet, kvalitet och ha fokus på hållbarhetsfrågorna genom hela byggprocessen.


JM bygger åt Småa i Tyresö

Bygg/Arkitektur JM Entreprenad har ingått avtal med Småa om att uppföra bostadsrättslägenheter, radhus och lokaler genom en totalentreprenad.


Klart för byggstart av BRF Steget i Tyresö

Bygg/Arkitektur Beslut om igångsättning av Riksbyggens projekt BRF Steget i Norra Tyresö centrum har nu tagits. Entreprenadavtal har skrivits med JM Entreprenad och det första spadtaget är planerat att ske i slutet av maj.


Byggstart för miljardsatsning på Arlanda

Bygg/Arkitektur JM inleder byggandet av nytt driftsområde på flygplatsen.


JM bygger skola i Vallentuna

Bygg/Arkitektur Vallentuna kommun ger JM Entreprenad förtroendet att i totalentreprenad svara för nybyggnation av Hagaskolan.


JM fortsätter bygga nya Slussen

Bygg/Arkitektur Exploateringskontoret i Stockholm ger JM Entreprenad förtroendet att i generalentreprenad utföra kajbyggnation i Slussen-projektet.


JM får bygguppdrag av Skandia

Bygg/Arkitektur Skandia Fastigheter ger JM Entreprenad ansvar för nybyggnation av kontorsfastigheten Hus 4 i Danderyds centrum.


JM Entreprenad rekryterar

Bolag JM Entreprenad växer med tre personer: Manne Berger, Susanne Castwall och Katarina Jordell Rimmerfeldt.