Image
Sollentuna.
Sollentuna. Bild: Robin Hayes

JM Entreprenad säljer i Sollentuna

Transaktioner JM Entreprenad har avtalat om försäljning av fastigheten Eldhavet 1.
Publicerad den 25 November 2019
Annons
Image

Affären uppgår till 24 miljoner kronor. Fastigheten är belägen inom Norrsätra verksamhetsområde i Sollentuna kommun, cirka 20 kilometer norr om centrala Stockholm. Tillträde för köparen sker, och likvid erhålls, under det fjärde kvartalet 2019. Försäljningen medför ett positivt resultat om sju miljoner kronor som kommer att redovisas som resultat av fastighetsförsäljning under det fjärde kvartalet 2019 inom affärssegment JM Entreprenad.
Försäljningen av fastigheten är ett led i vidareutvecklingen av fastigheterna inom Norrsätra tillsammans med Sollentuna kommun.
– Fastigheten utgör vårt sista innehav inom området som nu lämnas över till ny ägare som sedan tidigare sett stor potential för området och som vi fört dialog med under en tid, säger Sören Bergström, vd för JM Entreprenad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige