Image

JM köper fastighet i Malmö

Transaktioner JM köper fastigheten Havsprinsen i Dockan i Malmö. Köpeskillingen uppgår till 63 miljoner kronor med beräknat tillträde under fjärde kvartalet 2016.
Publicerad den 10 November 2016

Fastigheten säljs av Peab och är en förlängning av det samarbetsavtal parterna tecknade år 2000. Fastigheten har en lagakraftvunnen detaljplan med möjlighet att uppföra 86 bostäder i storlekarna ett till fem rum och kök. Kvarteret Havsprinsen ligger i anslutning till marinan inom Dockan i västra Malmö.

– Förvärvet av Havsprinsen ligger i linje med vår ambition att öka antalet byggrätter i Malmö. Det ger oss möjlighet att utveckla attraktiva bostäder mitt mellan hav och stad, säger Susanne Persson, regionchef på JM region syd.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige