Image

Första spadtag för hyresbostäder i Täby

Bygg/Arkitektur I går tog JM Hyresbostäder och Täby kommun ett första spadtag för 136 nya hyresbostäder i Hägernäs, Täby.
Publicerad den 27 Oktober 2016

Inflyttning beräknas ske från och med andra kvartalet 2018.

– Att utveckla hyresbostäder är ett viktigt komplement till vårt övriga erbjudande om både bostadsrätter och ägarlägenheter och gör JMs roll som samhällsbyggare komplett. Detta projekt är ett gott exempel på när vi tar ansvar för hela projektutvecklingskedjan. Allt från lokalisering av lämplig mark, utarbetande av detaljplaner tillsammans med kommunen, projektering, produktion och förvaltning, säger Johan Skoglund, vd för JM.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige