Image

K2A:s preff upp åtta procent

Bolag Klockan 09.00 i dag inleddes handeln med K2A:s preferensaktie på First North Premier. De första avsluten gjordes på 270,50 kronor, drygt åtta procent över emissionskursen på 250 kronor.
Publicerad den 2 April 2015
Johan Knaust Bild: K2A
Johan Knaust

K2A har idag cirka 4 000 preferensaktieägare.

– Det är mycket glädjande att erbjudandet blev väl mottaget och jag hälsar alla nya aktieägare hjärtligt välkomna, säger Johan Knaust, vd för K2A.

– Vårt fokus är hyres- och studentbostäder samt fastigheter med låg rörelse-/motpartsrisk. Vi har i dagsläget en projektportfölj med fastigheter på sex orter – från Haninge i söder till Kiruna i norr – och undersöker aktivt projektmöjligheter på fler orter.

– Vi har utvecklat en kostnadseffektiv produktionsprocess för välplanerade mindre lägenheter med hög standard och vi ser fram emot ytterligare möjligheter att implementera denna.

K2A:s första delårsrapport som listat bolag på First North Premier offentliggörs den 13 maj 2015.

Avanza Bank AB är Certified Adviser för K2A.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är en snabbt växande och långsiktig fastighetsägare som utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter för egen förvaltning. Vår inriktning är välplanerade, yteffektiva hyresbostäder för alla typer av boenden i Sverige där efterfrågan är hög. Vi bygger Svanenmärkta hus i svenskt trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från naturens egen produktion till färdig bostad. Det gör oss till det gröna fastighetsbolaget. En position vi är stolta över att förvalta och utveckla.

K2A är en modern version av den ga...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige