Image
Joachim Kuylenstierna.
Joachim Kuylenstierna. Bild: Fastator

Joachim Kuylenstierna återtar vd-rollen i Fastator

Bolag Fastator har utsett Joachim Kuylenstierna till ny vd medan Svante Bengtsson återgår till rollen som vice vd i bolaget.
Publicerad den 22 Augusti 2023

Joachim Kuylenstierna är Fastators grundare. Svante Bengtsson har tidigare haft tunga exekutiva befattningar i bolaget som bland annat vd och CFO.
– De förändringar vi nu genomför i besättningen av de två viktigaste funktionerna i Fastators ledningsgrupp syftar till att skapa maximalt goda förutsättningar för bolaget i det fortsatta förändringsarbetet och för att möta nya marknadsförutsättningar. Med Joachim och Svante får Fastator den mest erfarna ledningsduon som tänkas kan, säger styrelseordförande Björn Rosengren i en kommentar.
– Jag kommer att vända på varje sten och jobba hårt för att åter göra Fastator till en tillväxtmaskin, säger Joachim Kuylenstierna.

En enig styrelse står bakom beslutet. Förändringarna genomförs med omedelbar verkan.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige