Image
Bild: Istock

JLL expanderar med två nya medarbetare

Bolag JLL expanderar ytterligare inom Project & Development Services och förstärker teamet med två nya medarbetare: Hanna Widéen och Nicholas Jessen.
Publicerad den 9 Februari 2024
Hanna Widéen och Nicholas Jessen. Bild: JLL
Hanna Widéen och Nicholas Jessen.

Hanna Widéen har flera års erfarenhet som byggprojektledare och tillträder som Senior Associate. Under de senaste två åren har Hanna Widéen arbetat som projektledare på Balder där hon har drivit hyresgästanpassningar. Dessförinnan tillbringade hon fem år på NCC efter avslutad civilingenjörsutbildning i Samhällsbyggnad från KTH.

Nicholas Jessen tillträder som Director och är en senior projektledare med över 20 års erfarenhet som strateg och från projektledning. Nicholas Jessen återvänder till JLL efter att ha drivit egen verksamhet och de senaste två åren som Director på Colliers.
– Jag är glad att få välkomna Hanna och Nicholas till teamet. Deras erfarenhet och kompetens kompletterar och förstärker vårt team. Det är alltid extra roligt att få välkomna medarbetare tillbaka till JLL, säger Maximilan Keysberg, Head of Project & Development Services.

Hanna Widéen och Nicholas Jessen tillträder sina nya roller i april.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige