Image
Mineralvattenfabriken i Hagastaden.
Mineralvattenfabriken i Hagastaden. Bild: Måns Berg

Internationella bolaget flyttar huvudkontoret till Mineralvattenfabriken

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med det internationella bolaget Pricer som flyttar sitt svenska huvudkontor till Mineralvattenfabriken. Avtalet omfattar drygt 1 300 kvadratmeter i den industrihistoriska fastigheten som är centralt belägen i Hagastaden.
Publicerad den 29 Februari 2024

Pricer grundades i Sverige 1991 och är idag en av de världsledande leverantörerna av lösningar för automatisering och kommunikation i butik baserade på digitala etiketter. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av detaljhandelns digitalisering och finns idag representerade i över 70 länder. I juli går flytten av det svenska huvudkontoret till Hagastaden.
– För oss har det varit viktigt att skapa ett inspirerande kontor som passar våra behov – en plats där vi verkligen ser fram emot att kunna samarbeta på olika sätt och tillbringa tid tillsammans. De nyrenoverade lokalerna och Hagastadens atmosfär och strategiska läge passar oss utmärkt, säger Magnus Larsson, vd och koncernchef på Pricer.

Under 2023 tecknades flera nya hyresavtal i Mineralvattenfabriken. Bland dessa märks bostadsutvecklaren Nordr, Zmarta Group, Granit samt MTR Nordic. I kvarteret finns också ett flertal gallerier, hotell samt restauranger och takbarer.
– Det är jättekul att hälsa ytterligare ett innovativt techbolag som Pricer välkomna till Hagastaden. Vi ser en stor efterfrågan från just innovativa bolag som är i framkant i sin bransch och som vill etablera sig här. Pricer passar väldigt bra in i den mixen, säger Alexander Yü, Leasing Manager på Atrium Ljungberg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige