Image

Industrihus säljer till Rikshem

Transaktioner Industrihus i Västerås har sålt fastigheten Vaktchefen 2 som är en vårdfastighet på området Viksäng i Västerås. Köpare är Rikshem och tillträdet har skett.
Publicerad den 23 Februari 2015

- Nu har vi avyttrat samtliga våra fastigheter som inte finns på vårt prioriterade område Hälla i Västerås. Nu blir det ytterligare satsningar där. Efterfrågan på lokaler är fortsatt stark och vi har ett antal fastigheter som vi nu kan förädla och bygga till med flera kvadrat, säger vd Bosse Karlsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY