Image

Industrihus köper i Västerås

Transaktioner Industrihus i Västerås AB köper fastigheten Västerås Viveln 1 i Västerås. Säljare är OKQ8 AB.
Publicerad den 7 Augusti 2014

Tillträde sker 1 oktober.
- Vi har en längre tid tittat på fastigheten som ligger på ”vårt” område, där vi har ett flertal fastigheter sen tidigare och dessutom ytterligare affärer i pipeline, säger vd Bosse Karlsson.

- Fastigheten har ett otroligt bra skyltläge, ett av Västerås bästa, ett landmärke för Hälla industriområde, ligger i korsningen Stockholmsvägen-Österleden och har tre infarter till fastigheten.

Fastighetens yta är cirka 4 000 kvadratmeter och markarean är cirka 10 000 kvadratmeter.

- Vi kommer över tid att renovera och förädla fastigheten till nånstans mellan 5 500 och 7 000 kvadratmeter. I dagsläget så finns det cirka 1 000 kvadratmeter vakanser. Med ett sådant här bra premiumläge så kommer vi relativt snart att finna hyresgäster, vi har flera intressenter redan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige