Image

Industrihus tecknar flera nya hyreskontrakt

Uthyrning Industrihus har tecknat fem nya hyreskontrakt.
Publicerad den 17 Augusti 2015
Annons
Image

- Att friskvård ligger i tiden ser även vi på Industrihus, säger bolagets vd Bosse Karlsson.

Muskelfabriken är ett lokalt crossfit-gym där verksamheten nu är i full drift i fastigheten Fältmätaren 15 på industriområdet Hälla i Västerås.

Även den starkt expanderande kedjan Puls & Träning som har cirka 45 anläggningar i Sverige tecknar kontrakt i fastigheten Lasse Färnlöfs Plats 1 som håller på att uppföras vid det nya bostadsområdet på öster Mälarstrand i Västerås.

- I denna fastighet har vi dessutom flera spännande hyresgäster kontraktsklara, kan dock inte i nuläget avslöja vilka. Dessutom så finns fortfarande möjligheten för intresserade att hyra kontor och kioskverksamhet. Fastigheten kommer vara uppförd till våren 16, säger Bosse Karlsson.

Förutom dessa ovan företag så har Industrihus även tecknat nya hyreskontrakt med företagen Mark & Infra Sverige, Gripheim och M.EK.

- Det rör på sig riktigt bra nu och samtliga dessa företag är för oss nya tillskott vilket är trevligt. Efterfrågan på Hälla industriområde är fortsatt stark och vi märker intressen från företag ifrån andra orter som vill etablera sig i Västerås, avslutar Bosse.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY