Image
I am home bygger i Malmö.
I am home bygger i Malmö. Bild: Martin Palm

I am Home utvecklar ytterligare 301 lägenheter i centrala Malmö

Bostäder I am Home, byggherre och projektutvecklare av flerbostadshus och samhällsfastigheter, utvecklar ytterligare 301 lägenheter i Norra Sorgenfri i Malmö. -05
Publicerad den 12 Oktober 2020

Projektet, omfattar cirka 19 500 kvadratmeter ljus BTA som kommer att fördelas över tre huskroppar med mellan tre och sex våningar och 301 lägenheter.

Projektet är en del i I am Homes satsning i Skåneregionen. Tillsammans med I am Homes närliggande projekt Smedjan utvecklar I am Home ca 900 lägenheter i Norra Sorgenfri, i centrala Malmö.

– I am Home kommer att bidra till utvecklingen av ett nytt levande kvarter med en blandning av bostäder, lokaler, torg och förskolor. Vi ser fram emot att ta en central plats i kvarterets utveckling, säger Niklas Andersson, en av grundarna till I am Home.

Projektet har bland annat ett omfattande mobilitetsprogram, som innefattar exempelvis bil- och cykelpool och möjlighet till säkra leveranser av varor direkt in i lägenheten. Detta kommer att underlätta vardagen för den framtida hyresgästen samtidigt som det bidra till en hållbar morgondag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige