Fabrique är ett Stockholmsbaserat stenugnsbageri där affärsidén är enkel; de bakar surdegsbröd i stenugn med rena naturliga råvaror på ett traditionellt sätt med hantverket i fokus. Fabrique grundades 2008 av David och Charlotta Zetterström och i dag har företaget ett 20-tal enheter i Stockholm, London, New York och på Gotland.
– Vi är mycket glada att Fabrique öppnar i vår fastighet i Gamla stan. Det blir ett välkommet tillskott till området för alla de som passerar eller verkar i och kring vår fastighet, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik på Hufvudstaden.
Presenteras av CDVI
Presenteras av Brandskyddsföreningen
Presenteras av Fastighetsägarna Service
Presenteras av Fastighetsägarna Service
Presenteras av Aros Kapital
Transaktioner Hur blir transaktionsåret 2025, vilka faktorer kommer ha störst påverkan för dess utvecklingen, vilka segment blir heta respektive kalla och vilken roll kommer utländska aktörer spela på den svenska transaktionsmarknaden? En panel bestående av Erik Nyman, JLL, Peter Wiman, EY, Maryrose David, Savills, och Adam Tyrcha, Newsec, ger sin bild av transaktionsåret som står för dörren.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.