Image

Hon blir ny chef för Capital Markets på CBRE

Bolag CBRE har nyligen genomfört en omorganisation och utsett Lisen Heijbel som Head of Capital Markets.
Publicerad den 22 Augusti 2018
Lisen Heijbel. Bild: CBRE
Lisen Heijbel.

– Det är riktigt kul att få möjligheten att leda Capital Marketsteamet till nästa nivå. Vi är ett dymaniskt och kompetent team med 25 medarbetare på våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag leder teamet från Stockholm, våra kontor i Göteborg och Malmö är mycket stabila på sina marknader. Vi är ett tätt sammansvetsat team i Sverige med ett erkänt erfaret nätverk med EMEA och våra globala kollegor, säger Lisen Heijbel.

Samtidigt satsar CBRE på ett nytt affärsområde för Mid Cap, en utveckling från Small Cap-satsningen i våras. Lanseringen av Mid Cap skedde i Almedalen i somras och efterfrågan är mycket hög. Kristoffer Nyman-Björnfot leder det nya affärsområdet som är ett skräddarsytt erbjudande för rådgivning av små och medelstora kommersiella fastigheter. Det är ett nytt initiativ men det finns redan stor erfarenhet inom CBRE.

CBRE har en stark global närvaro samt marknadsledande lokal kunskap och erfarenhet. Ett exempel där CBRE är marknadsledande är segmentet Retail inom Capital Markets som leds av Bojan Ticic.

– Det är ett mycket starkt och erfaret transaktionsteam som redan ställt om sig i den nya strukturen tack vare Lisen Heijbels tydliga ledarskap. Detta stärker vår position och affär, både i Sverige och internationellt, säger vd:n Patrik Kallenvret, som själv arbetar aktivt inom teamet för Capital Markets.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige