Image
Hornafjord 1.
Hornafjord 1. Bild: Genesta.

Hestia får uppdrag i Kista

Bolag Hestia får ett förvaltningsuppdrag i kvarteret Hornafjord om 23 000 kvadratmeter i Kista, norr om Stockholm.
Publicerad den 6 Mars 2013
Hornafjord 1. Bild: Genesta.
Hornafjord 1.

Det är Genesta som äger Hornafjord och som har gett Hestia uppdraget. Det går ut på att svara för ekonomisk och teknisk förvaltning samt drift.

Fastigheten består av sju huskroppar om tillsammans 23 000 kvadratmeter. Hyresgästerna är främst teknikföretag som Dräger, Infor och Cale Access.

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige