Image

Hestia får uppdrag av Genesta

Bolag Genesta har valt Hestia till förvaltning av Värmdö Marknad och Gustavsberg Centrum. Uppdraget är heltäckande och innehåller centrumledning, ekonomisk och teknisk förvaltning samt teknisk drift.
Publicerad den 15 Oktober 2013

Centrumledningen kommer att levereras av det nya dotterbolaget Hestia Retail, med inriktning på ledning och kommersiell förvaltning av centrum- och handelsfastigheter.
Värmdö Marknad är ett stort volymhandelsområde som byggdes under åren 2004-2005.

Genesta utvecklar nu området genom att bygga till 2 500 kvadratmeter handelsyta. Handelsområdet består idag av två byggnader om sammanlagt 21 500 kvadratmeter.

Värmdö Marknad erbjuder främst handel inom dagligvaror, heminredning, fritid, bygg och trädgård.

Gustavsberg Centrum är ett servicecentrum i centrala Gustavsberg på Värmdö. Det byggdes 1964 och renoverades 2005 till ett modernt köpcentrum med omkring 20 hyresgäster. Centrumet har en uthyrbar yta om 6 500 kvadratmeter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssegmenten som har mest på spel i valet

Bolag Fastighetsbranschen har stora utmaningar framför sig – men den borde inte vänta sig någon hjälp från politiken. Det är det sammanfattande budskapet i en färsk rapport från Pangea Property Partners och den politiska rådgivningsbyrån Downtown Advisors. Här redovisar Fastighetssverige deras analys av det kommande riksdagsvalet och de möjliga konsekvenserna för svensk fastighetsmarknad tillsammans med Pangeas analyschef Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige