Image

Hestia får stort förvaltningsuppdrag

Bolag Valad Europe har på uppdrag av sina förvaltade fonder valt att lägga hela ansvaret för ekonomisk förvaltning, teknisk drift och förvaltning på Hestia. Uppdraget med start den 1 juli omfattar 47 fastigheter på 16 orter med en sammanlagd storlek på knappt 350 000 kvadratmeter.
Publicerad den 19 Juni 2014

- Det känns fantastiskt roligt att Valad valt Hestia som partner när de nu väljer att lägga ut ett komplett paket av förvaltningstjänster. Jag har velat arbeta med Valad sedan 2008, men varje gång det funnits möjlighet, har vi varit inne i sådan snabb expansion att jag varit tvungen att tacka nej till att lämna anbud för att hålla kvaliteten i leveranserna till våra befintliga kunder, säger Gunnar Isaksson, vd för Hestia.

Det nya uppdraget för Valad kommer att leda till nyanställning av 30-talet personer i främst Stockholm, Västerås, Malmö och Göteborg.

- För våra lokala drift- och förvaltningskontor i Malmö och Göteborg har uppdraget för
Valad stor betydelse eftersom vi med detta får en kritisk massa med verkligt livskraftiga och expansiva drift- och förvaltningsorganisationer i båda städerna, fortsätter Gunnar Isaksson.

Avtalet med Valad innebär att Hestia nu uppnått målet för nyförsäljning inom fastighetsförvaltning för 2014 och att bolaget nu stänger försäljningen till nya kunder i Sverige fram till januari 2015.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssegmenten som har mest på spel i valet

Bolag Fastighetsbranschen har stora utmaningar framför sig – men den borde inte vänta sig någon hjälp från politiken. Det är det sammanfattande budskapet i en färsk rapport från Pangea Property Partners och den politiska rådgivningsbyrån Downtown Advisors. Här redovisar Fastighetssverige deras analys av det kommande riksdagsvalet och de möjliga konsekvenserna för svensk fastighetsmarknad tillsammans med Pangeas analyschef Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige