Image

Genesta hyr ut i Kista

UTHYRNING Genesta Property Nordic har tecknat avtal med Kodak i Kista. Lokalerna är centralt belägna på Isafjordsgatan i Kista och tillträds i mars 2010 då Kodaks svenska huvudkontor flyttar in.
Publicerad den 2 November 2009

Genesta hyr ut cirka 570 kvadratmeter kontorslokaler till Kodak. Tidigare i år har ett flertal företag tecknat avtal om totalt 2 200 kvadratmeter i fastigheten, bland dem OKI Systems, Network Services, R2Meton och Kista Möten.

Sedan Genesta övertog fastigheten har totalt 7 000 kvadratmeter hyrts ut till ett tiotal nya hyresgäster. De nya hyresgästerna tillträder successivt i samband med färdigställandet av hyresgästanpassningar.

- Aktiviteten på hyresmarknaden i Kista har varit ganska låg det senaste året men med en konkurrenskraftig produkt och nyrenoverade lokaler som hyresgästerna själva är med och utformar har vi kunnat attrahera nya hyresgäster", säger John Davison, Asset Manager på Genesta.

Uthyrning och utveckling av fastigheten Hornafjord 1 sker i samarbete med Cushman & Wakefield samt Arcona.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige