Image

Heba rekryterar sex personer

Bolag Heba växer och förstärker organisationen med sex nya medarbetare.
Publicerad den 9 Mars 2016

De sex är:

# Magnus Ekström, fastighetsförvaltare.
# Fredrik Nordén, drifttekniker.
# Jan Hårleman och Lars-Erik Öhlund, fastighetsskötare
# Donna Sidera och Linda Yudego, kundtjänst.

- Heba växer och vi har för närvarande i produktion tre bostadskvarter och två äldreboenden som ska börja förvaltas under 2016. Vår fastighetsförvaltning behöver därför utökas. Vi kommer under året att utveckla Hebas kundservice genom att bland annat förstärka vår kundtjänst med två nya medarbetare. Vi är väldigt glada över att vi har lyckats knyta sex duktiga medarbetare till oss som kommer att bidra till att Heba fortsätter att utvecklas i en positiv riktning, säger Lennart Karlsson, vd för Heba.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Heba Fastighets AB på Branschguiden

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.
Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.
Läs mer på: www.hebafast.se

Läs mer om Heba Fastighets AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Swedbank: Så kan hyreshöjningarna påverka inflationen

Ekonomi/Finansiering I fredags förra veckan var sista dagen för hyresvärdarna att skicka in framställan om hyresjusteringar inför 2023 års hyresförhandlingar. Fastighetsägarna Stockholm gick under september ut med en uppmaning om att fastighetsägare skulle efterfråga en hyreshöjning på 9,5 procent. Fastighetssverige har kollat närmare på hur det skulle påverka inflationen om Fastighetsägarna fick sin vilja igenom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige