Image
Sonja Ståhl – vinnare av 2018 års utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna.
Sonja Ståhl – vinnare av 2018 års utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna. Bild: Axel Ohlsson

Här är vinnaren i Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan Sonja Ståhl, fastighetschef på Willhem i Helsingborg tog hem titeln Årets Unga Fastighetskvinna.
Publicerad den 5 September 2018
Kerstin Lindberg Göransson, vinnaren Sonja Ståhl och Kristina Alvendal. Bild: Axel Ohlsson
Kerstin Lindberg Göransson, vinnaren Sonja Ståhl och Kristina Alvendal.

Seminariet Fastighetskvinnan avslutades traditionsenligt med prisutdelningen Årets Unga Fastighetskvinna, med Akademiska Hus som prissponsor – i samarbete med Ledarstudion blev priset att Sonja Ståhl nu får gå Ledarstudions program Det personliga uttrycket.

– Det känns helt fantastiskt, jag trodde verkligen inte det. Det här betyder jättemycket, både för mig, mitt team och vårt arbete i Helsingborg, säger Sonja Ståhl.

Juryn, med Kristina Alvendal, Biljana Pehrsson och Kerstin Lindberg Göransson, hade haft ett tufft uppdrag att vaska fram tre finalister och en vinnare, men till slut kom de fram till att Sonja Ståhl var den som mest förtjänade årets utmärkelse.

Juryns motivering:
"Årets Unga Fastighetskvinna drivs av sin övertygelse att nya idéer och synsätt är avgörande för att förändra samhället. I sitt arbete har hon visat ett tydligt och entusiasmerande ledarskap. Hon visar att genom nya idéer kan områden utvecklas positivt, ge nöjda hyresgäster och ökad lönsamhet. Årets Unga Fastighetskvinna har förmågan att se till helheten och vet att fastighetsägare är en viktig samhällsaktör som kan gå i bräschen för samarbeten tillsammans med olika delar av samhället. Hon är modig och redan idag en förebild i sitt sätt att ta sig an nya uppgifter."

Sonja Ståhl, 28, är fastighetschef på AP 1-ägda Willhem i Helsingborg. Hon ansvarar för ett bestånd om cirka 2 300 lägenheter. Hon har en bakgrund från K-Fastigheter och Balder. Läs mer om henne här.

Andrapristagare var Skanskas Chanel Braddon och Einar Mattssons Sara Liljenberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige