Image
Här är de tidigare vinnarna i Årets Unga Fastighetskvinna; Julie Lam, Cecilia Vestin, Sima Ghaemi, Pegah Abedini och Sonja Ståhl.
Här är de tidigare vinnarna i Årets Unga Fastighetskvinna; Julie Lam, Cecilia Vestin, Sima Ghaemi, Pegah Abedini och Sonja Ståhl.

Årets Unga Fastighetskvinna – dags att nominera!

Fastighetskvinnan Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare i eller kring fastighetsbranschen – och hon är max 35 år (född 1984 eller senare). Passar beskrivningen in på dig eller någon du känner? Nu är det dags att nominera till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna!
Publicerad den 9 April 2019
Kristina Alvendal, ordförande i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna. Kristina Alvendal, ordförande i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna. Kerstin Lindberg Göransson, ledamot i juryn. Bild: Olof Holdar
Kerstin Lindberg Göransson, ledamot i juryn. Biljana Pehrsson, ledamot i juryn. Bild: Kungsleden
Biljana Pehrsson, ledamot i juryn.

Årets Unga Fastighetskvinna är en utmärkelse som instiftades av Fastighetssverige och Lokalnytt i samband med den första upplagan av seminariet Fastighetskvinnan 2014.

Du nominerar din favorit till titeln – eller dig själv – genom att mejla till nicklas@fastighetssverige.se och berätta om varför just din kandidat förtjänar årets titel. En bra motivering förbättrar din kandidats chanser!

Nomineringarna bedöms av en jury, bestående av tre av landets mest välrenommerade fastighetsprofiler; stadsbyggnadsexperten och det före detta bostadsborgarrådet i Stockholm Kristina Alvendal (ordf), Kungsledens vd Biljana Pehrsson och Akademiska hus vd Kerstin Lindberg Göransson.

Juryn träffar och intervjuar ett antal av de nominerade och väljer sedan ut tre finalister som bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan där vinnaren utses. Akademiska Hus är prissponsor.

– Det är alltid mycket givande och stimulerande att träffa de nominerade. Årets Unga Fastighetskvinna har verkligen blivit en snackis i branschen och det finns otroligt många duktiga kvinnor där ute. Jag hoppas att vi får in många nomineringar och en lika spännande och svår uppgift som vanligt att hitta vinnaren, säger juryordföranden Kristina Alvendal som har suttit med i juryn sedan starten 2014.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 4 september. Det är ett affärsseminarium med fokus på fastighetsbranschen. Större delen av talarna är kvinnor – män medverkar på scen bara när det handlar om jämställdhets- eller mångfaldsfrågor.
Fastighetssverige och Lokalnytt har arrangerat seminariet sedan 2014. I nuläget är Akademiska Hus, Arcona, Modexa, Stenvalvet, Fasticon och Forsen partnerföretag till årets seminarium.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige