Image

Här är Cushman & Wakefields affiliates i Norden

Bolag Cushman & Wakefield har valt affiliates i Norden. Ledstjärnan vid valet har varit Cushman & Wakefields uttalade vision att vara ledande i fastighetsbranschen med de bästa talangerna, de bästa kunderna och de bästa resultaten.
Publicerad den 11 Mars 2016
Agneta Jacobsson. Bild: Torbjörn Persson
Agneta Jacobsson.

De utvalda företagen i respektive land är:
Norge: DTZ Realkapital AS som inom kort kommer byta namn till Cushman & Wakefield.
Danmark: RED Property Advisers som inom kort byter namn till RED Cushman & Wakefield.
Finland: DTZ Finland som inom kort byter namn till Cushman & Wakefield.

Parallellt med sammanslagningen av Cushman & Wakefield och DTZ, har ett omfattande arbete pågått i hela Europa med att identifiera och välja ut affiliate partners i de länder där man inte har helägda bolag.

I Norden fanns tidigare två företag i varje land som representerade antingen DTZ eller Cushman & Wakefield.

Cushman & Wakefields affiliates har stor kunskap om den lokala marknaden, är intresserade av att arbeta gemensamt över gränserna i Norden och kan samtidigt acceptera de krav som ställs från ett globalt fastighetsserviceföretag som Cushman & Wakefield.

Nu följer en process på cirka tre månader med formalia och med att branda om företagen.
- Vi vill växa i regioner där vi redan är starka och där vi samtidigt ser en stor tillväxtpotential. Norden är en sådan region. Den djupa lokala och globala marknadskunskap som Cushman & Wakefield nu erbjuder, tillsammans med våra utvalda Affiliates i Danmark, Norge och Finland, skapar en plattform som ger betydande värde för våra kunder, säger John Forrester, Chief Executive, EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika).

- Vi har ett nordiskt fokus för att många av våra kunder har det. Den samlade kompetensen hos Cushman & Wakefields kontor och medarbetare i Norden kommer våra kunder direkt till del. Varje enskild anställd är expert inom sitt område – tillsammans kommer vi att bli ett helt enastående team. Gemensamt är ett starkt driv för att agera och ett stort fokus på resultat. Företagens olika bakgrunder, kulturer och kunskap kommer sammantaget skapa möjligheter till nya idéer inom i Norden, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and the Nordics.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige