Image

Cushman & Wakefield rekryterar

Bolag Milena Kuljanin har anställts som consultant hos Cushman & Wakefields affärsområde Occupier Services.
Publicerad den 16 Mars 2016
Milena Kuljanin. Bild: Cushman & Wakefield
Milena Kuljanin.

Milena Kuljanins roll kommer bland annat att innefatta att utveckla research med särskild inriktning mot hyresgäster. Milena Kuljanin kommer också att arbeta som projektledare i såväl lokala som globala projekt inom affärsområdet.

Närmast kommer Milena Kuljanin från Aviva Investors i London där hon arbetat som analytiker med europeiska fastighetsinvesteringar. Dessförinnan har hon arbetat som senior analytiker inom Global Research på DTZ i London samt Chicago.

På DTZ ansvarade hon bland annat för utvecklingen av det webbaserade verktyget ”Global Occupier Metrics”, som ger företag tillgång till hyresmarknadsdata för strategiska beslut. Milena Kuljanin är utbildad civilingenjör, med inriktning bygg- och fastighetsekonomi, vid KTH i Stockholm.

- Vi är mycket glada att Milena väljer att fortsätta sin karriär hos oss på Occupier Services. Med sina tidigare erfarenheter inom hyresgästinriktad Research på global nivå kommer hon bli ett värdefullt tillskott för våra kunder, i våra uppdrag och i vårt team, säger Marie Cronström, Head of Occupier Services.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige