Image

Cushman & Wakefield anställer i Malmö

Bolag Mikael Stellinger har anställts som ansvarig för Cushman & Wakefields transaktionsverksamhet i Malmö med fokus på hela södra Sverige.
Publicerad den 15 Mars 2016
Mikael Stellinger. Bild: Cushman & Wakefield
Mikael Stellinger.

Mikael kommer närmast från NCC och en roll som Business Development Manager. Dessförinnan har Mikael över 15 års erfarenhet av transaktionsrådgivning vid Catella Corporate Finance i Malmö.

- Vi ser södra Sverige och Malmö som en intressant region och är därför är mycket nöjda över att knyta till oss en person med Mikaels gedigna transaktionserfarenhet och lokala förankring. Mikael kommer att på ett bra sätt utveckla Capital Markets i regionen, men också att leda en fortsatt satsning inom andra affärsområden, säger Anders Nordvall, Head of Capital Markets på Cushman & Wakefield.

- Min ambition stämmer väl överens med Cushman & Wakefields uttalade vision om att vara ledande i fastighetsbranschen med de bästa talangerna, de bästa kunderna och de bästa resultaten. Genom att kombinera mina lokala kontakter och bolagets internationella nätverk finns alla förutsättningar för att skapa de bästa affärsmöjligheterna för våra kunder, säger Mikael Stellinger.

Den framgångsrika sammanslagningen av Cushman & Wakefield och DTZ slutfördes den 1 september 2015. Företaget arbetar nu under varumärket Cushman & Wakefield med en ny logotyp och grafisk profil som positionerar företaget för framtiden samtidigt som den återspeglar trovärdigheten i företagens globala historia. Det nya Cushman & Wakefield leds av Chairman & Chief Executive Officer, Brett White och Global President, Tod Lickerman. Företaget är majoritetsägt av ett investeringskonsortium lett av TPG, PAG, och OTPP.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige