Image

Cushman & Wakefield anställer i Malmö

Bolag Mikael Stellinger har anställts som ansvarig för Cushman & Wakefields transaktionsverksamhet i Malmö med fokus på hela södra Sverige.
Publicerad den 15 Mars 2016
Mikael Stellinger. Bild: Cushman & Wakefield
Mikael Stellinger.

Mikael kommer närmast från NCC och en roll som Business Development Manager. Dessförinnan har Mikael över 15 års erfarenhet av transaktionsrådgivning vid Catella Corporate Finance i Malmö.

- Vi ser södra Sverige och Malmö som en intressant region och är därför är mycket nöjda över att knyta till oss en person med Mikaels gedigna transaktionserfarenhet och lokala förankring. Mikael kommer att på ett bra sätt utveckla Capital Markets i regionen, men också att leda en fortsatt satsning inom andra affärsområden, säger Anders Nordvall, Head of Capital Markets på Cushman & Wakefield.

- Min ambition stämmer väl överens med Cushman & Wakefields uttalade vision om att vara ledande i fastighetsbranschen med de bästa talangerna, de bästa kunderna och de bästa resultaten. Genom att kombinera mina lokala kontakter och bolagets internationella nätverk finns alla förutsättningar för att skapa de bästa affärsmöjligheterna för våra kunder, säger Mikael Stellinger.

Den framgångsrika sammanslagningen av Cushman & Wakefield och DTZ slutfördes den 1 september 2015. Företaget arbetar nu under varumärket Cushman & Wakefield med en ny logotyp och grafisk profil som positionerar företaget för framtiden samtidigt som den återspeglar trovärdigheten i företagens globala historia. Det nya Cushman & Wakefield leds av Chairman & Chief Executive Officer, Brett White och Global President, Tod Lickerman. Företaget är majoritetsägt av ett investeringskonsortium lett av TPG, PAG, och OTPP.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY