Image

Han ersätter Bernström

Karriär Nyligen lämnade Savills transaktionschef Johan Bernström sin tjänst för att starta upp en egen verksamhet. Hans efterträdare blir Fredrik Östberg.
Publicerad den 22 Augusti 2014
Fredrik Östberg. Bild: Savills
Fredrik Östberg.

Fredrik Östberg kom till Savills från Angermann i december 2011 och har hela tiden jobbat i transaktionsteamet. Innan Angermann jobbade han på Leimdörfer och Vasakronan.

- Vi är glada att Fredrik valt att överta rollen som Transaktionshef. Vi vill samtidigt passa på att tacka Johan för hans utomordentliga insatser i arbetet att implementera Savills uttalade tillväxtstrategi för Sverige. Det arbetet fortsätter nu med Fredrik som ny transaktionschef, säger Borja Sierra, CEO Savills Europe.

- Savills är ett av världens mest välkända varumärken inom fastighetssektorn och det känns självklart stimulerande att i min nya roll få möjligheten att fortsätta utveckla den svenska transaktionsverksamheten, säger Fredrik Östberg.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige