Image

Han blir Wallenstams nye handelschef

Bolag Den 1 februari 2017 tillträder Dag Agård som handelschef på Wallenstam. Dag kommer att arbeta inom affärsområde Företag i Göteborg med såväl handelsstrategiska frågor som handelsplatsutveckling.
Publicerad den 20 December 2016
Dag Agård. Bild: Peter Knutsson
Dag Agård.

– Med Dags erfarenhet och kunskap inom handel kommer vi att få än bättre fokus på den fortsatta utvecklingen av våra fastigheter och utbudet i dem. Dag kommer också att kunna bidra till en positiv utveckling av city och stärka samspelet mellan handel och attraktiva mötesplatser, säger Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam.

Dag Agård är 53 år och har lång erfarenhet inom retail och marknad. Han arbetar idag som varuhuschef på NK i Göteborg där han har varit i 16 år. Dag har tidigare även drivit en reklambyrå och arbetat mycket med varumärkespositionering och förändringsprocesser.

– Jag ser mycket fram emot min nya tjänst. Det ska bli spännande, Wallenstam är för mig en stark aktör med en tydlig vilja och ambition att utveckla staden, säger Dag Agård.

Några exempel på områden där Wallenstam nyligen har medverkat i att vitalisera och utveckla gatumiljön och området som helhet är Inom Vallgraven med området kring Victoriapassagen, Kungsportsplatsen, Kungsgatan, Avenyn och Rosenlund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige