Image

Han blir ordförande i Willhem

Bolag Styrelsen i Första AP-fondens bostadsbolag Willhem, som köpte Actaportföljen, är nu utsedd.
Publicerad den 27 Januari 2011
Per-Håkan Westin. Per-Håkan Westin.

Ordförande blir Per-Håkan Westin, tidigare vd för AP Fastigheter (nuvarande Vasakronan). Nu är han professionell styrelseledamot samt rådgivare rörande företagsutveckling och fastighetsfrågor. Westin är styrelseledamot i Citycon, Arcona, Specialfastigheter, White Arkitekter, Mengus, Future Rail Sweden samt Westin Real Management.

Ledamöter i styrelsen är:

# Lena Larsson Daag - vd på Stockholms Stads Utrednings- och Statistikkontor AB, styrelseledamot i St Erik Livförsäkring AB.

# Lars Johnsson - vice vd samt chef för fastighetsinvesteringar på Vasakronan, styrelseledamot i Fastighetsverket).

Johan Magnusson - vd för Första AP-fonden).

Siv Malmgren - vd för John Mattson Fastighets AB, styrelseledamot för Fastighetsarbetsgivarna Almega samt Fastighetsägarna Stockholm.

- Den nya styrelsen kommer genast att börja arbetet med Willhems strategiska planer. De samlade erfarenheterna och kompetenserna i styrelsen borgar för att Willhem ska kunna bli ett framgångsrikt bostadsbolag som är en god värd och har långsiktiga relationer med hyresgästerna. Arbetet med att utveckla beståndet på ett föredömligt sätt börjar nu, säger Per-Håkan Westin, ordförande i Willhem AB.

- Det finns nu stora förutsättningar att låta Willhem utvecklas till en bra långsiktig investering för Första AP-fonden. För det krävs en väl sammansatt styrelse, en erfaren verkställande ledning och en långsiktig och effektiv förvaltning av fastigheterna. Avsikten är att låta beståndet växa genom ytterligare förvärv, säger Johan Magnusson, vd på Första AP-fonden och ledamot i Willhems styrelse.

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige