Image

Här är Willhems ledningsgrupp

Bolag Nu är ledningsgruppen för AP-fondens bostadsbolag Willhem, som köpte sjumiljardersporföljen från Acta med 11 200 lägenheter, klar. Tre av fem i ledningsgruppen har ett förflutet i Din Bostad.
Publicerad den 5 Januari 2011
Mikael Granath. Bild: Nicklas Tollesson Mikael Granath. Bild: Nicklas Tollesson

Att Mikael Granath, tidigare vd för Din Bostad, Graflund Invest och Halmstads Fastighets AB, är vd för Willhem var känt sedan tidigare.

Resterande medlemmar i ledningsgruppen är följande:

# Katarina Wester, finansdirektör. Tidigare affärsansvarig på DAL Nordic Finance AB, kundansvarig på SBAB och konsult på Jones Lang Lasalle AB.

# Sven Erik Adolfsson, fastighetsdirektör. Tidigare vd för Strömstadsbyggen AB, Primär Fastighetsförvaltning AB och AQS-Produkter AB.

# Heidi Bladh, ekonomidirektör. Tidigare redovisningschef på Fastighets AB Balder, Din Bostad i Sverige AB och redovisningsansvarig Carmen/Jeppesen Systems AB.

# Johan Fogelberg, direktör affärsutveckling. Tidigare fastighetschef i Home Properties AB, vd i Home Invest AB/ASA, regionchef Din Bostad i Sverige AB.

– Det är personer som är väl etablerade i fastighetsbranschen och jag är nöjd och stolt över att kunna presentera en så meriterad ledningsgrupp så snart efter det att avtalen om förvärv blivit undertecknade. Detta ger oss möjlighet att planera övertagandet av det operativa ansvaret för hyresgäster och fastigheter fram till halvårsskiftet 2011 samt hur vi ska förvalta det förtroende vi har fått från vår ägare, säger Mikael Granath, vd för Willhem.

Personerna i ledningsgruppen har 15 års genomsnittlig erfarenhet av fastighetsbranschen.

– Inom ledningsgruppen skall vi nu diskutera hur vi på bästa sätt bygger ett långsiktigt bostadsbolag som driver verksamheten industriellt och i egen regi. Den samlade kompetensen på ledningsnivå, tillsammans med en solid och långsiktig ägare i första AP-fonden, ger oss goda förutsättningar att bygga ett intressant, livskraftigt och ansvarsfullt bostadsbolag, säger Mikael Granath.

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige