Image

Han blir ny vd för Heba

Karriär Hebas styrelse har utsett Patrik Emanuelsson till ny vd. Han efterträder Lennart Karlsson som kommer att pensioneras vid utgången av 2017.
Publicerad den 30 Mars 2017

Patrik Emanuelsson tillträder sin tjänst som vd den 2 oktober. Lennart Karlsson kvarstår som rådgivare till utgången av året och är föreslagen att väljas till styrelseledamot i Heba vid årsstämman den 3 maj i år.

Patrik Emanuelsson är för närvarande vd för Locum, Stockholms Läns Landstings bolag för förvaltning av landstingets vårdfastigheter. Dessförinnan var han vd för Micasa Fastigheter i Stockholm som är ett bolag som äger och förvaltar Stockholm Stads omsorgsfastigheter. Under åren 2000-2013 innehade Patrik Emanuelsson ett flertal olika chefsbefattningar hos Svenska Bostäder bland annat som affärsutvecklingschef, fastighetschef och vice vd.

– Vi är glada över att kunna utse Patrik Emanuelsson till ny vd. Han har lång och gedigen erfarenhet som ledare i fastighetsbranschen med hög kompetens avseende hyresbostäder och samhällsfastigheter som passar väl in med Hevas inriktning, säger Sören Härnblad, styrelsens ordförande.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Heba Fastighets AB på Branschguiden

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.
Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.
Läs mer på: www.hebafast.se

Läs mer om Heba Fastighets AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Tredje kvartalets största affärer

Lista Det har varit ont om aktivitet på transaktionsmarknaden under årets tredje kvartal, men det har ändå skett ett antal miljardaffärer. Här sammanställer Fastighetssverige de tio största transaktionerna på marknaden under Q3.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige