Image

Lennart Karlsson slutar som vd för Heba vid årsskiftet

Bolag Lennart Karlsson slutar på Heba efter snart tio år som vd i bolaget och han nyttjar sin avtalade rätt till direktpension. Lennart Karlsson kommer att vara kvar som vd till dess att en ny vd har tillträtt vilket planeras ske under senhösten 2017. Rekryteringsarbetet avseende ny vd har påbörjats.
Publicerad den 19 Januari 2017
Lennart Karlsson. Bild: Heba
Lennart Karlsson.

Valberedningen har meddelat att man avser att till årsstämman den 3 maj 2017 föreslå Lennart Karlsson som ny styrelseledamot i Heba. Valberedningens fullständiga förslag till årsstämman 2017 kommer att meddelas i samband med kallelsen till årsstämman.

Heba har under Lennart Karlssons ledning utvecklats mycket positivt, inte minst när det gäller att genomföra strategin att förnya och utveckla Hebas fastighetsbestånd. Lennart Karlsson kommer att fortsätta leda Hebas vidare utveckling till dess att stafettpinnen kan överlämnas.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Heba Fastighets AB på Branschguiden

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.
Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.
Läs mer på: www.hebafast.se

Läs mer om Heba Fastighets AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Swedbank: Så kan hyreshöjningarna påverka inflationen

Ekonomi/Finansiering I fredags förra veckan var sista dagen för hyresvärdarna att skicka in framställan om hyresjusteringar inför 2023 års hyresförhandlingar. Fastighetsägarna Stockholm gick under september ut med en uppmaning om att fastighetsägare skulle efterfråga en hyreshöjning på 9,5 procent. Fastighetssverige har kollat närmare på hur det skulle påverka inflationen om Fastighetsägarna fick sin vilja igenom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige