Image
Halmslätten äger fastigheter som hyrs av Martin & Servera.
Halmslätten äger fastigheter som hyrs av Martin & Servera. Bild: Halmslätten

Halmslätten: Fastighetsvärdet ökar

Bolag Halmslätten har fått en ny marknadsvärdering. Bolagets fastighetsportfölj uppgår enligt värderingen till 1 482 miljoner kronor kronor (1 309 miljoner per 30 juni 2021), innebärande en positiv värdeförändring om 173 miljoner kronor sedan halvårsskiftet eller cirka 39 kronor per aktie (utan avdrag för uppskjuten skatt). Värderingen har utförts av Savills Sweden AB.
Publicerad den 23 December 2021

– Vi är inte förvånade över den utveckling av fastighetsvärdet som har skett under det senaste året givet det stora intresse vi ser i marknaden för den typ av fastigheter som Halmslätten äger, säger bolagets vd Johan Åskogh.

Stenhus Fastigheter la nyligen ett bud på Halmslätten på 50 kronor kontant plus fyra nyemitterade aktie i Stenhus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige