Image

Grimslätt chef för JLL i Göteborg

Karriär Lena Grimslätt har tillträtt en nyinrättad tjänst som chef för JLL i Göteborg.
Publicerad den 11 Januari 2016
Lena Grimslätt. Bild: JLL
Lena Grimslätt.

Hon kommer även fortsättningsvis främst vara engagerad i transaktionsrelaterad rådgivning inom ramen för Capital Markets-verksamheten, men kommer även i sin nya roll att fungera som övergripande affärsansvarig för JLL:s samtliga tjänsteområden.

- Lena är mycket väl etablerad och väl förankrad i Göteborgsmarknaden och kommer att fungera utmärkt som ambassadör för varumärket JLL samt som affärsgenerator för hela vårt kunderbjudande. Vi har sedan många år en mycket väl fungerande verksamhet i Göteborg men tack vare en stark kundefterfrågan och ytterligare marknadspotential bedömer vid det som en bra timing att ytterligare växla upp, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

JLL Sverige består av totalt 120 anställda, varav tio i Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY