Image

Grandab säljer till Sigillet i centrala Göteborg

Transaktioner Grandab har tillsammans med investerare sålt fastigheten Nordstaden 13:7 på Norra Hamngatan 4 i Göteborg till Sigillet Fastighets AB.
Publicerad den 27 Mars 2018
Norra Hamngatan 4. Bild: Grandab
Norra Hamngatan 4.

Fastigheten förvärvades 2015 och har efter detta genomgått en större ombyggnation. Samtliga ytor är i dag kontrakterade och huset är fullt uthyrt. Fastigheten har en uthyrningsbar area om 2 594 kvadratmeter och det överenskomna fastighetsvärdet är 141,8 miljoner kronor.

– Det är fantastiskt roligt att vara i mål med fastigheten på Norra Hamngatan 4 och att vår omdaning blivit så bra och är verkligen något man kan vara stolt över. Vi är även glada att ha fått in en bra ny hyresvärd till fastigheten då vi själva har vårt kontor på adressen, säger Carl Petre, partner på Grandab.

– Vi är glada att få förvärva en attraktiv och nyrenoverad fastighet i ett av Göteborgs bästa lägen som väl kompletterar vårt befintliga bestånd, säger Henrik Nilsson, vd på Sigillet Fastighets AB.

Köparen tillträdde fastigheten den 23 mars. Förvärvet har skett genom bolagstransaktion. Rådgivare till säljaren har varit Catella och Advokatfirman Allié och till köparen advokatfirman Wistrand.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige