Image
Sigillet köper i centrala Göteborg.
Sigillet köper i centrala Göteborg. Bild: Sigillet

Sigillet köper bostadsfastighet i centrala Göteborg

Transaktioner Sigillet köper fastigheten Stampen 13:30 med adress Baldersgatan 6-10 och Stampgatan 50 i centrala Göteborg av Skandia Fastigheter.
Publicerad den 4 Juni 2019

Fastigheten har en uthyrbar yta uppgående till 4 700 kvadratmeter, fördelat på 73 lägenheter och tre lokaler. Fastigheten har under 2015 genomgått en omfattande ROT-renovering där bland annat samtliga kök och badrum uppgraderades.

- Vi är mycket glada och tacksamma för att erhållit möjligheten att förvärva en nyrenoverad och vacker grannfastighet till oss med bra utvecklingsmöjligheter, i ett mycket attraktivt bostadsläge i Göteborg, säger Sigillets VD Henrik Nilsson.

Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse med tillträde i går den 3 juni.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så påverkas marknaden av Amazons intåg

Handel Efter år av spekulationer och väntan har Amazon nu lanserats i Sveriges. Emma Hernell, vice vd för HUI Research, berättar för Fastighetssverige om handelskonsekvenserna av Amazons etablering, hur köpmönstren kan förändras och vilka konsumtionssegment som framför allt utmanas av den amerikanska jätten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY