Image

Gidenstam ny projektutvecklingschef på Eklandia

Karriär Martin Gidenstam har arbetat inom Eklandia sedan 2012. Nu har han utnämnts till projektutvecklingschef.
Publicerad den 30 September 2015
Martin Gidenstam. Bild: Eklandia
Martin Gidenstam.

Martin Gidenstam är utbildad lantmäteriingenjör och har arbetat på Eklandia sedan 2012 med affärsutveckling och transaktioner. Han har dessförinnan arbetat på Fastighetskontoret och Stadsbyggnadskontoret i Göteborg med exploateringsfrågor. Han tillträder sin tjänst den 1 oktober. Han blir också medlem i Eklandias ledningsgrupp.

– I det intressanta skede Göteborg befinner sig i, med enorma stadsutvecklingsområden, utökar vi vårt fokus med en större projektgrupp ledd av Martin för att på bästa sätt kunna bidra till Göteborgs expansion. Martins gedigna kompetens från tidiga skeden med stadsplanering och bygglovsprocesser ända fram till förvaltningsskedet gör att han passar utmärkt i rollen. Utnämningen av Martin ligger väl i linje med vår ambition att bli en dominerande aktör i Göteborgs stadsutveckling, säger Cecilia Fasth, vd för Eklandia Fastighets AB.

– Eklandia driver ett antal kontors- och logistikprojekt i olika faser, såväl i detaljplaneskede som pågående projekt. Kontorsfastigheten Blenda om 9 000 kvadratmeter uppförs nu på Lindholmen. Vi är dessutom en av aktörerna som är utvalda att utveckla en ny logistikpark i direkt anslutning till Göteborgs Hamn. Där planerar vi en storskalig etablering med flera logistikfastigheter på sammanlagt 70 000 kvadratmeter, säger Cecilia Fasth.

Eklandia är ett dotterbolag till börsnoterade Castellum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige