Image

Genova hyr ut till Scanreco på Skärholmen

Uthyrning Scanreco lämnar efter 20 år sina gamla lokaler i Årstaberg och flyttar till Skärholmen där man kommer att hyra lokalytor om 5 000 kvadratmeter.
Publicerad den 22 September 2015

Scanreco är en ledande leverantör av professionella radiofjärrstyrningssystem till internationella kran- och maskintillverkare.

Scanrecos nya lokaler omfattar kontor, lager och produktionsytor med adress Stensätravägen 13 i Skärholmen. Fastighetsägare är Genova Property Group. Lokalerna skall anpassas för Scanrecos verksamhet tills inflyttning sker under Q3 2016.

Cushman & Wakefields Occupier Services har varit rådgivare genom hela processen från framtagande av kravspecifikation till slutförhandling av det nya hyresavtalet.

- Valet stod mellan att bygga nytt eller att anpassa en befintlig fastighet, säger Kaj Johansson, vd för Scanreco i Sverige. Den bästa lösningen för oss hittade Cushman & Wakefield hos Genova Property Group. Ett viktigt kriterium för valet av lokalerna var dess geografiska läge på den södra sidan av Stockholm med närhet till E4:an, vilket underlättar logistiken, avslutar Kaj Johansson.

- Vi är ett modernt och personligt fastighetsbolag med passion för design och nyskapande arkitektur och vi är därför mycket glada att Scanreco valde just oss som sin framtida hyresvärd, säger Andreas Eneskjöld, koncernchef, Genova Property Group.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige