Image

Genova fyller upp i Kista

Uthyrning I mars 2014 köpte Genova den tomställda fastigheten Knarrarnäs 6 i Kista. Nu är 85 procent av den 6 000 kvadratmeter stora fastigheten uthyrd.
Publicerad den 27 April 2015

Fastigheten byggdes 1987 och har ett mycket centralt läge på Isafjordsgatan 5 i Kista, cirka 300 meter från Kista Galleria och granne med nyöppnade Connect Hotel. Fastigheten fungerade länge som expansionsyta för Ericsson i Kista.

Genova har moderniserat och uppgraderat fastigheten sedan förvärvstillfället för ett drygt år sedan.

Några av hyresgästerna som valt att hyra är Hellermann Tyton, 1 115 kvadratmeter, Cashguard, 1 200 kvadratmeter, PSI Antonson, 460 kvadratmeter, Säljpartner, 240 kvadratmeter och Trafikia/Sensebit, 220 kvadratmeter.

- Vi är mycket glada att vi har kunnat fylla upp fastigheten så snabbt. Hyresgästerna har uppskattat det centrala läget och vår uppgradering av fastigheten, säger Andreas Eneskjöld, vd för Genova Property Group.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige