Image

Galären hyr ut dubbelt i Luleå

Uthyrning Släpis och Golvteknik flyttar in hos Galären i Luleå.
Publicerad den 29 Mars 2017

Reservdelsföretaget Släpis fortsätter att expandera på den svenska marknaden och finns numera även etablerade i Luleå. Släpis flyttade in i sina nyrenoverade lokaler på Besiktningsvägen 12 på Storheden just innan jul och kommer att vara i full drift med kundbutik i slutet av mars.

– Denna etablering är ännu en satsning mot att bygga starka och skräddarsydda lager nära våra många kunder i området, säger Johan Lundström, försäljningsansvarig på Släpis i Luleå.

Luleåföretaget Golvteknik växer och satsar vidare på den lokala marknaden. Från och med den 1 april  hittar man också dem i nyrenoverade lokaler på Besiktningsvägen 12.

I samband med att lokalen renoverats efter Golvtekniks behov har man passat på att bygga en utställningsmiljö där man nu får bra möjligheter att visa upp det senaste inom golv.

– Vi har vuxit snabbt de senaste åren och inte hunnit landa i en permanent lösning lokalmässigt. Det känns skönt att nu kliva in i en lokal anpassad efter våra behov och där vi har möjlighet att fortsätta växa, säger Magnus Forsberg, en Golvtekniks två delägare.

Släpis etablering och en företagsflytt av Golvteknik var de sista pusselbitarna att falla på plats att fylla fastigheten på Besiktningsvägen 12.

I fastigheten hittar man sedan tidigare STS-Sydhamnens Trailer Service samt Kebabhuset i och med att Släpis och Golvteknik nu flyttar in är huset numera fullt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige