Image

Fullt uthyrt i Krokslätt

Uthyrning Husvärdens nya kontorshus No21 på Krokslätts Fabriker är nu fullt uthyrt. Det blir totalt nio hyresgäster som delar på ytan om 12 000 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Maj 2014
Annons
Image
Husvärdens projekt K 21 i Krokslätt. Bild: White
Husvärdens projekt K 21 i Krokslätt.

Den första hyresgästen, Art Clinic, är på plats sedan en månad. De övriga hyresgästerna är:

# CPAC Systems.
# SEB.
# Aleris.
# Nordic Wellness.
# Kuehne + Nagel.
# Västra Götalandsregionen.
# Sushi 21.
# Karima Salladsbar & Café.

Inflyttning sker under 2014.

- Att nu få förverkliga Nordens modernaste specialistklinik känns fantastiskt. Vi kommer att erbjuda våra patienter en total upplevelse i en unik miljö med bästa tänkbara vård och patientsäkerhet, säger Ronnie Pettersson, grundare och vd på Art Clinic.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Husvärden AB på Branschguiden

Husvärden är ett personligt fastighetsbolag som äger, utvecklar, bygger och förvaltar. De senaste åren har vi förädlat och förtätat området kring Krokslätts Fabriker i Mölndal där ca 100 företag sitter. Förutom flera nya kontorsfastigheter har vi även byggt ca 250 nya bostäder. Det är nu en integrerad stadsdel med kontor, bostäder och service. Här bygger också Husvärden det nya hotellet Quality Hotel The Weaver för hotellkedjan Nordic Choice Hotels. Med sitt höga torn är det ett landmärke som inrymmer 370 rum. Vi har även tagit steget in i Göteborg med Brygghuset p...

Läs mer om Husvärden AB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige